Postavenie vyučovacích predmetov účtovníctvo a ekonomické cvičenia v školských vzdelávacích programoch vybraných obchodných akadémií v SR - Novák, Jaromír, 1978-
Vplyv školskej obsahovej reformy na výučbu účtovníctva na obchodných akadémiách v Slovenskej republike. Účtovníctvo ako súčasť teoretického vzdelávania žiakov obchodných akadémií a jeho vzťah k praktickej príprave. Účtovníctvo a ekonomické cvičenia v školských vzdelávacích programoch vybraných obchodných akadémií.