Dôchodkový systém na Slovensku - Hajduová, Zuzana, 1974-
História a súčasný stav dôchodkového systému v Slovenskej republike. Reformné kroky a zlepšenie dôchodkového systému na Slovensku. Podstata a fungovanie dôchodkového systému na Slovensku.