Financovanie stredoškolského vzdelávania v SR v konfrontácii s krajinami EÚ-27 - Bartalosová, Erika, 1986-
Financovanie vzdelávania v krajinách EÚ-27. Pomer medzi verejnými a súkromnými zdrojmi na základné a stredoškolské vzdelávanie vo vybraných krajinách EÚ.