Gender differences in investment decisions under loss limitation - Péliová, Jana, 1976-
Autorka zisťuje vplyv regulácie potenciálnych strát na investičné správanie mužov a žien. Zameriava sa na dlhodobé investičné rozhodnutia - penzijné fondy, dlhodobé šetriace účty.