Balanced Scorecard ako nástroj strategického riadenia podniku - Tutková, Petra, 1987-
Charakterizovanie strategického nástroja Balanced Scorecard (BSC) a vplyv tohto strategického nástroja na celý proces tvorby stratégie v podniku. Prvky strategického procesu a využitie BSC.