Imovátori - Jamnický, Peter
Príklad leteckej spoločnosti Southwest Airlines ako úspešného imitátora a inovátora. Problém úspešnej konverzie. Kombinačný model firmy a imagineering. Vzťah inovácie a imitácie. Pravidlá imovácie.