Informačné zabezpečenie orgánov samosprávy Ruskej federácie - Kultan, Jaroslav, 1960-
Vybrané otázky informatizácie Ruskej federácie. Vybrané stránky štátnych organizácií. Informačné zdroje, internetové časopisy, katalógy. Ukážky realizácie informatizácie verejnej správy v republike Tatarstan.