Optimalizácia financovania malých a stredných podnikov v podmienkach krízy - Majtán, Miroslav
Popis vybraných typov financovania malých a stredných podnikov (MSP). Krátkodové formy financovania. Stredno- a dlhodobé formy financovania. Hodnotenie úverových rizík. Využitie modelu rozhodovacej matice vo financovaní MSP.