Riadenie rizík v malých a stredných podnikoch - Jankelová, Nadežda, 1966-
Výsledky prieskumu rizík v malých a stredných podnikoch realizovaného v roku 2012 na vzorke malých a stredných podnikov pôsobiacich v SR. Prezentácia výsledkov analýzy v oblasti posudzovania rizika a očakávaného vývoja rizík v malých a stredných podnikoch.