Riadenie podniku v podmienkach krízy - Thomasová, Elena
Problematika krízového manažmentu, úlohy krízového manažéra a krízového tímu v podmienkach podnikateľských subjektov v SR. Systém včasného varovania. Metódy riešenia krízových situácií.