Vnímanie emócií pri manažérskom rozhodovaní počas krízy - Jankelová, Nadežda, 1966-
Psychologické faktory ovplyvňujúce rozhodovanie manažérov. Pôsobenie emócií v rozhodovacom procese. Vplyv hospodárskej krízy na riadenie ľudí v súvislosti s vyššou frekvenciou výskytu emócií spojených s existenčnými problémami.