Financovanie predškolského a základného vzdelávania v SR v konfrontácii s krajinami EÚ-27 - Bartalosová, Erika, 1986-
Analýza súčasného systému financovania predškolského a základného vzdelávania. Príspevok sa zaoberá pozíciou Slovenska z hľadiska financovania predprimárneho a primárneho vzdelávania v konfrontácii s krajinami EÚ-27. Analýza bola uskutočnená na základe vynaložených finančných prostriedkov z hľadiska klasifikácie COFOG a ISCED, pričom sa poukazuje aj na pomer medzi verejnými a súkromnými zdrojmi na predprimárne vzdelávanie.