Účtovné zásady aplikované v procese oceňovania v súlade s IFRS - Bednárová, Beáta
Analýza účtovných zásad v rámci súčasne platného Koncepčného rámca a IFRS. Analýza návrhu revidovaného Koncepčného rámca z júla 2013 vo väzbe na oceňovanie a účtovné zásady.