Využitie služieb outsourcingu počas globálnej hospodárskej krízy - Galovská, Marcela
Využívanie služieb outsourcingu prostredníctvom personálnych agentúr v čase krízy. Získanie nového kvalitného pracovníka do podniku. Pôsobenie personálnych agentúr na Slovensku.