Nový Keynesovský model malej otvorenej ekonomiky - Benkovič, Martin
Nový Keynesovský model - Dynamický stochastastický model všeobecnej rovnováhy v malej otvorenej ekonomike. Prezentácia vybraných parametrov modelu odhadnutých bayesovskou technikou odhadu a ilustrácia vybranej funkcie reakcie na šok.