Ukazovatele rentability firmy - Sovíková, Daniela, 1983-
Výsledok podnikateľskej činnosti sa dáva do pomeru k vybranej základni – výsledkom sú ukazovatele rentability, ktoré vypovedajú o efektívnosti transformácie vstupov na výstupy.