Innovation and Industry Structure Relationship: Evidence from Slovak Food Industry - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Vzťah medzi inovačnou aktivitou a štruktúrou priemyslu v podmienkach potravinárskeho priemyslu na Slovensku. Faktory vplyvu: počet podnikov v odvetví, ich veľkosť a koncentrácia. Inovačná aktivita meraná input output indikátormi. Potvrdenie klasickej Schumpeterovej hypotézy.