Balanced Scorecard Method as Measuring Instrument of Business Performance - Szaryszová, Petra, 1984-
Nástroje podnikového manažmentu. Metóda BSC a meranie výkonu podniku. Vplyv uplatnenia BSC v podnikoch v období ekonomickej depresie. Výskum v odvetví textilného priemyslu v SR.