Evaluation of Performance Methods of Company by BSC Method with Emphasises on Motivation of Employees - Szaryszová, Petra, 1984-
BSC (balanced scorecard) využiá pri meraní hodnotenia zamestnanca na základe výsledkov podniku na trhu, spokojnosti zákazníkov alebo interných procesov. Hmotná zainteresovanosť zamestnancov na hodnotení výkonu podniku. Malé a stredné podniky textilného priemyslu na Slovensku.