Zlaté bilančné pravidlo - Zalai, Karol
Významnou charakteristikou pri posudzovaní finančného zdravia podniku je jeho stabilita. Tá závisí od štruktúry finančných zdrojov podniku a racionalita vzájomného vzťahu medzi majetkom a zdrojmi. Zlaté bilančné pravidlo.