Účtovná závierka podniku - zdroj informácií pre finančnú analýzu - Zalai, Karol
Za najdôležitejší informačný zdroj pre spoľahlivé a obsažné závery finančnej analýzy považujeme účtovnú závierku podniku. Druhy účtovnej závierky. Výkazy - súčasti účtovnej závierky.