Ukazovatele zadlženosti - Škriniar, Pavel, 1979-
Celková zadlženosť hovorí o podiele cudzieho kapitálu na celkovom kapitáli podniku. Odlišnosti vyplývajú z odvetvia ale i krajiny, kde podnik pôsobí. Úroveň podielu cudzieho kapitálu v podniku. Ďalšie ukazovatele zadlženosti podniku.