Shluky zemí Evropské unie podle struktury státního rozpočtu - Pivoňka, Tomáš
Problematika štátneho rozpočtu a jeho štruktúry. Pre analýzu bola použitá metóda zhlukovej analýzy, kde sa vytvárali zhluky krajín Európskej únie, s výnimkou Chorvátska.