Metafora v reči politiky na príklade pojmového poľa politiky v španielčine - Paľková, Jana
Teória jazykového poľa v sémantike. Aspekty vývinu teórie jazykového poľa. Klasifikácia jazykových polí. Vymedzenie pojmového poľa politiky v španielskom jazyku. Metafora v reči politiky.