<The> Relationships between selected demographic factors and acceptability of consumer insurance fraud - Brokešová, Zuzana, 1985-
Akceptácia poistných podvodov na spotrebiteľovi v podmienkach Slovenska. Vek, pohlavie, stupeň vzdelania, náboženstvo a výška príjmu ako hlavné parametre determinujúce úroveň vnímania podvodu.