Analýza vzdelanosti manažérov finančných inštitúcií v business intelligence aplikáciách - Bolek, Vladimír, 1988-
Informačno-komunikačné technológie vo finančných inštitúciách. Business intelligence aplikácie - vzdelanosť manažérov, zručnosti manažérov.