Business' participants motivation in official surveys by fuzzy logic - Hudec, Miroslav, 1969-
Problém nízkej motivácie súkromných firiem na zhotovovaní výskumných správ úradov a organizácií. Doplnenie dát subjektov princípom fuzzy logiky a vylepšenie ich vypovedacej schopnosti a motivácie zo strany podnikateľov participovať na výskumoch.