E-communication Tools in Intra-enterprise Communication in Companies Operating in Automotive Industry in Slovakia - Szarková, Miroslava, 1951-
Vybrané problémy vo využívaní elektronickej komunikácie v rámci podnikovej komunikácie na vybranej vzorke malých a stredných podnikov pôsobiacich na slovenskom trhu.