Is there any relevance of business-related financial reporting in Slovakia - Tumpach, Miloš, 1970-
Rozdiely medzi účtovnými a daňovými predpismi z pohľadu vykázania majetku a záväzkov. Metodika posudzovania významnosti rozdielov z pohľadu súvahy. Úvahy o tom, ako môžu účtovné informácie, poskytované národným podnikovým finančným výkazníctvom využívať aj neprivilegovaní používatelia.