Governance a e-government - Birčár, František
Porovnanie troch modelov riadenia vo verejnej správe: Weberovský tradičný byrokratický model, new public management a spravovanie spoločnosti (governance). E-government. Informovanosť v Slovinsku, Dánsku a USA.