Akceptácia podpory predaja domácich produktov spotrebiteľmi v maloobchode SR - Lieskovská, Vanda, 1961-
Výskum etnocentrizmu slovenského spotrebiteľa a komunikačná kampaň v zameraní na podporu predaja domácich produktov v slovenskom maloobchode.