Meranie výkonnosti a odmeňovanie zamestnancov na základe výkonu v podmienkach slovenských samospráv - Jacko, Tomáš, 1987-
Riadenie ľudských zdrojov. Manažment a meranie výkonnosti zamestnancov. Odmeňovanie na základe výkonu. Prínosy a riziká odmeňovania na základe výkonu.