Uplatnenie business intelligence aplikácií v oblasti financií - Bolek, Vladimír, 1988-
Uspokojovanie neustále sa zvyšujúcich požiadaviek a nárokov na včasné, korektné a presné informácie vo finančnom sektore je možné zabezpečiť prostredníctvom nástrojov business intelligence aplikácií.