Hodnotenie inovačnej výkonnosti krajín Európskej únie - Duhárová, Simona
Porovnanie Sumárneho inovačného indexu a Globálneho inovačného indexu v prípade štátov Európskej únie a komparácia výsledkov multikriteriálneho hodnotenia inovačnej výkonnosti členov. Príspevok poskytuje základný prehľad o hodnotení inovačnej výkonnosti štátov Európskej únie.