Príležitosti na zvýšenie konkurencieschopnosti spoločností pôsobiacich v logistickom odvetví - Boorová, Brigita, 1979-
Charakteristika logistických spoločností a zvýšenie konkurencieschopnosti. Logistika a poskytovatelia logistických služieb zohrávajú nezastupiteľnú úlohu medzi dodávateľmi, distribučnými a obchodnými partnermi.