Databáza absolútnych a pomerových ukazovateľov na tvorbu finančných rozhodnutí - Hyránek, Eduard, 1955-
Prezentácia databázy finančných ukazovateľov 209 slovenských podnikov. Maticový zápis sústavy pomerových ukazovateľov. Charakterizácia údajov pomerových ukazovateľov pomocou opisných charakteristík. Možnosti využitia databázy absolútnych a pomerových finančných ukazovateľov.