Koncepty verejnej správy, zlyhania a výzvy v novom prostredí - Ferčíková, Veronika, 1988-
Vývoj vybraných konceptov verejnej správy v kontexte meniaceho sa prostredia, globálnych trendov, a teda meniacich sa požiadaviek post-modernej spoločnosti v 21. storočí. Tradičný model verejnej správy, koncept new public management a new public governance, ktorého podmnožinou je aj nové smerovanie od tzv. produktovo-orientovaného prístupu na tzv. službovo-orientovaný prístup k poskytovaniu verejných služieb.