Využitie reálnych opcií k ohodnoteniu investičných projektov - Harumová, Anna, 1955-
Klasické metódy hodnotenia investičných projektov. Využitie reálnych opcií k ohodnoteniu investičných projektov. Modely ohodnocovania reálnych opcií. Ohodnotenie podniku ako opcie.