Kontroverzní pojem národní konkurenceschopnost a výsledky zemí V-4 v mezinárodních žebříčcích konkurenceschopnosti 2007-2012 - Nečadová, Marta
Konkurencieschopnosť firmy a konkurencieschopnosť ekonomiky. Konkurencieschopnosť krajín V4 v medzinárodnom porovnaní. Globálný index konkurencieschopnosti.