Dynamické zmeny v rozvoji kvality a ich vplyv na nehmotné aktíva - Gubová, Klaudia, 1986-
V súčasnosti sa kladie dôraz na nehmotné činitele, ktoré sa čoraz viac podieľajú na zvyšovaní kvality a prosperity podnikov. Využívanie nehmotných aktív nadobúda čoraz väčší význam v podnikaní a postupne sa prechádza od produktovo - orientovanej výroby na poznatkovo – orientované produkty. Nastáva postupný odklon od rutinnej výroby k inovatívnej produkcii, na ktorej sa zvyšuje podiel vedeckej práce. V tom môžeme vidieť kvalitatívnu zmenu v oblasti rozvoja kvality.