Interakce zdanění, vládních výdajů a ekonomického růstu: panelový VAR model pro země OECD - Machová, Zuzana
Analýza vlyvu efektívneho daňového zaťaženia a vládnych výdavkov na ekonomický rast a pôsobenie zdanenia a ekonomického rastu na vládne výdavky.