Implementácia inovovaného prístupu vo vykazovaní finančných nástrojov podľa IFRS - Kováčiková, Martina, 1985-
Vykazovanie finančných nástrojov vo výkaze finančnej situácie (Statement of Financial Position). Vykazovanie finančných nástrojov v komplexnom výsledku hospodárenia (Comprehensive Income). Zmeny, ktoré vznikli pri účtovnom zobrazení finančných nástrojov pri prechode z medzinárodného účtovného štandardu IAS 39 Finančné nástroje: vykazovanie a oceňovanie na medzinárodný štandard finančného vykazovania IFRS 9.