Nové možnosti rozpočtových príjmov z oblasti ekologických daní - Válek, Juraj, 1981-
Zdroje na potreby fiškálnej konsolidácie. Hlavné oblasti príjmov krajín EÚ - daň z CO2, ktorá by bola zriadená v rámci spoločenstva. Ako dosiahnuť nákladovo najefektívnejšie spôsoby. Zmena zdaňovania formou využitia dodatočných príjmov.