Nástroj štátu na zmiernenie príjmovej nerovnosti v podmienkach SR - Korytárová, Zuzana
Príjmová nerovnosť ako jeden z ukazovateľov vyspelosti jednotlivých krajín. Programy zamerané na odvrátenie chudoby. Komparácia jednotlivých foriem základného príjmu daňovníkov. Neudržateľnosť systému sociálneho zabezpečenia.