Systém verejnej správy a financovanie územnej samosprávy v pobaltských krajinách - Neupauerová, Zuzana
Charakteristika a systémy verejnej správy a územnej samosprávy v troch pobaltských krajinách - Litva, Estónsko, Lotyšsko a Bielorusko. Analýza hlavných rozdielov medzi vybranými krajinami a Slovenskom.