Regionalizmus v arabskom svete - Satková, Monika
Spoločné charakteristiky arabských štátov a regiónov. Hlavné nástroje ekonomickej spolupráce arabských štátov. Ekonomická a regionálna spolupráca a dohody o voľnom obchode medzi arabskými štátmi.