Verejné príjmy a výdavky vo vybraných štátoch EÚ - Hudoková, Kristína
Príspevok je zacielený na komparáciu verejných príjmov a výdavkov so zameraním na štruktúru vládnych výdavkov podľa funkcií štátu vo vybraných štátoch EÚ. Výstupom príspevku je porovnanie medziročných zmien verejných príjmov a verejných výdavkov štátov EÚ a zhodnotenie štruktúry verejných výdavkov vo vybraných štátoch.