Ocenenie investícií do IS vo výrobnom podniku - Húska, Peter, 1981-
Prehľad o jednotlivých metrikách, ktoré sú potenciálne využiteľné na zhodnotenie efektívnosti investičného projektu uskutočneného podnikom. Vplyv najnovších reálno-opčných metód na investičné rozhodnutie v procese rozhodovania o prijatí či neprijatí investičných projektov, porovnanie metód reálnych opcií a tradičných metód.