Rozhodovanie o odkupovaní vlastných akcií spoločnosťami - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Odkupovanie vlastných akcií. Forma odmeny akcionárom a dlhodobé kapitálové rozhodnutie. Vývoj trhovej hodnoty spoločnosti.