Ohodnocovanie zahraničných dcérskych spoločností - Polednáková, Anna, 1957-
Analýza výkonnosti spoločnosti. Zdanenie medzi krajinami. Minimalizácia zdanenia a transferové oceňovanie. Odhad peňažných tokov dcérskej spoločnosti v domácej mene. Odhad zahraničnej diskontnej sadzby. Diskontovanie voľných peňažných tokov. Efekt využitia hedgingu.